Контакти

Адрес: гр.Шумен, ул.”Любен Каравелов” № 12

Регистратура:
E-mail: contact@mc-semkovi.com

Д-р Семкова – управител:
Тел.: +359 888 321 465
E-mail: dr.semkova@mc-semkovi.com

За директна връзка с Регистратура

Изпрати

Изчисти